Plantavorel

Centrul de Cercetare si Prelucrare Plante Medicinale PLANTAVOREL, este o unitate de marca in domeniul cercetarii si fabricarii produselor fitoterapice, suplimentelor alimentare si nutritionale,produselor cosmetice si de uz balnear din plante medicinale, aromatice, cereale, legume, fructe si produse apicole. Firma este certificata in conformitate cu standardul SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001 :2005 de catre firma ROCERT,cu certificat nr.053/2/3/1/2006 si 053/1/1/2/2006.

PRODUCTIE: Nomenclatorul de produse cuprinde o gama variata de produse fitoterapice, suplimente alimentare si nutritionale, cosmetice si produse de uz balnear, originale, obtinute prin tehnologii ecologice exclusiv din plante, extracte vegetale si produse apicole, sub forma de comprimate, granule, solutii si creme. Produsele noastre se adreseaza in principal afectiunilor urmatoarelor aparate: digestiv, hepatobiliar, nervos, circulator, renal, respirator precum si ca suplimente in alimentatie pentru vitaminizarea si remineralizarea organismului. Avantajele utilizarii produselor noastre:

 • Materiile prime vegetale sunt obtinute fie din culturi proprii, prin tehnologii ecologice controlate ( fara erbicide si tratamente care pot determina impurificarea plantelor cu substante chimice nocive) fie recoltate din bazine controlate din punct de vedere al poluarii.
 • Produsele fabricate contin principii active naturale care permit, fata de terapia clasica cu medicamente de sinteza, o maniera de tratament neagresiv asupra organismului, cu efecte favorabile de lunga durata, fara efecte secundare si fara actiuni toxice pregnante.
 • Produsele naturale din gama medicamentelor si a suplimentelor nutritive utilizate profilactic, asigura mentinerea sanatatii si o echilibrare a organismului in conditiile de trai actuale (stress, poluanti, alimentatie necorespunzatoare, etc).
 • Formele de conditionare ale produselor noastre asigura stabilitatea principiilor active si prin aceasta o valabilitate a lor de min. 2 ani, si nu prezinta "contraindicatii" in timpul efectuarii tratamentului.
 • Mai mult decat atat, produsele PLANTAVOREL vin in intampinarea omului sanatos, ajutandu-l sa-si mentina vigoarea, puterea de analiza si munca, inoculandu-i in plus acel benefic “virus” al bunei dispozitii, ce-i asigura “arsenalul” necesar in lupta cu stressul cotidian. Pana in prezent avem inregistrate 104 produse elaborate atat de catre cercetarea proprie cat si in colaborare cu Universitati si Institute din domeniu. Firma PLANTAVOREL are implementat , mentine si dezvolta un Sistem de Management Integrat Calitate- Mediu, in conformitate cu SR EN ISO 9001:2001 si SR EN ISO 14001 :2005, asigurand o verificare de inalt nivel profesional a materiilor prime si a produselor finite prin Compartimentul de Control al Calitatii in Laboratorul de analize fizico-chimice si Laboratorul de control microbiologic, cu respectarea reglementarilor in vigoare privind protectia mediului. Firma dispune de echipamente performante de investigare atat in sectorul de cercetare cat si in sectorul de Control al Caltatii.

SECTORUL DE CERCETARE este format din farmacisti, medici, ingineri chimisti, chimisti, biochimisti, biologi, bioingineri si informaticieni a caror activitate are ca scop: cercetarea plantelor medicinale in vederea evidentierii de noi principii active , utilizabile in terapeutica, fabricarea de produse fitoterapeutice de uz uman, produse cosmetice si suplimente nutritionale si alimentare pe baza de principii active naturale, imbunatatirea si dezvoltarea gamei de produse aflate in productie, precum si participarea la derularea unor proiecte de interes national si european. Specialistii din cercetare si productie si-au perfectionat pregatirea profesionala prin obtinerea de titlu de doctor in stiinta si grade stiintifice de cercetare.Activitatea stiintifica sustinuta este dovedita de numarul mare de participari la simpozioane si sesiuni de comunicari stiintifice,atat in tara cat si in strainatate, de brevete si lucrari stiintifice publicate.

SERVICII IN AVANTAJUL CLIENTILOR

 • Specialistii din cercetare pot realiza la cerere cercetarea plantelor medicinale in vederea evidentierii unor noi principii active, utilizabile in terapeutica, izolarea si caracterizarea acestora , precum si asistenta stiintifica si tehnica pentru realizarea de noi produse naturale.
 • O retea de distributie cu acoperire in intreaga tara (depozite farmaceutice si de produse naturale, farmacii si magazine de produse naturale ),bine organizata precum si cu posibilitatea de obtinere a produselor prin comanda la sediul firmei si plata ramburs.
 • Sunt asigurate toate conditiile pentru asigurarea prompta a comenzilor de produse, si materii prime vegetale pentru piata interna si externa

RECUNOASTEREA MARCII:

 • produsele firmei prezente pe piata interna si externa sunt recunoscute international prin medaliile, diplomele si premiile obtinute in cadrul manifestarilor stiintifice , târgurilor si expozitiilor interne si internationale.
 • S-au initiat actiuni de promovare a produselor prin participarea la expozitii si targuri interne si internationale, de publicarea de articole destinate atat specialistiilor cat si publicului larg.
 • Produsele firmei sunt prezentate in cataloage, prospecte, pliante si campanii publicitare prin mass media.
 • Corespondenta purtata cu pacientii si clientii nostri atesta prestigiul si aprecierea de care se bucura produsele noastre: Produsele PLANTAVOREL vin in intampinarea omului sanatos, ajutandu-l sa-si mentina vigoarea, puterea de analiza si munca, inoculandu-i in plus acel benefic “virus” al bunei dispozitii, ce-i asigura “arsenalul” necesar in lupta cu stressul cotidian. Proprietatea ascunsa a acestor produse este ca ajuta OMUL in complexul structurii sale atat fiziologic, cat si spiritual pentru evolutia lui benefica in societatea umana.

Vezi Lista Produselor pe Farmacie.MD

 • dacă aveți o propunere sau o întrebare
 • Partenerul companiei Becor Farm.